Luchtbehandeling

Bekijk ons veelzijdige aanbod

Heeft u een probleem met de ventilatie of wilt u nu toch eindelijk eens airconditioning laten plaatsen? Dat kan bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek. Wij helpen u graag op een professionele wijze aan een verbeterde luchtbehandeling. Onder luchtbehandeling verstaan we het regelen van de vochtigheid en de temperatuur in woonvertrekken. Om deze te verbeteren bij u thuis, hebben wij een aantal diensten op een rijtje gezet waar u gebruik van kunt maken:

  • Wij kunnen een professionele inspectie bij u thuis uitvoeren
  • Wij kunnen uw technische berekeningen uitvoeren
  • Wij kunnen een calculatie maken van de kosten en de prijs
  • Wij kunnen uw vakkundig advies op maat aanbieden
  • Wij kunnen technische ontwerpen en tekeningen voor u maken

Wat is het probleem?

Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis langskomen en eens alle luchtwegen afgaan. Wij controleren uw luchtbehandeling aan de hand van onze apparatuur waarmee we kijken naar alle relevante installaties in uw woning. We kunnen deze vervolgens gebruiken om allerlei informatie op te doen. Met deze informatie over uw luchtbehandeling kunnen wij vervolgens een aantal technische berekeningen uitvoeren die ons een beter inzicht geven in de problemen die u voor ogen heeft.

Uw woning, uw keuze

Wij kunnen vervolgens bedenken wat u zou kunnen doen om uw luchtbehandeling te verbeteren en we kunnen direct een calculatie maken van de kosten die dit met zich mee zou brengen. We geven u daarna advies op basis van onze berekeningen en calculaties, maar laten het aan u om te bepalen wat de volgende stap is. Het gaat immers om uw luchtbehandeling.

Altijd tot uw dienst

Als u besluit om de luchtbehandeling op de schop te nemen dan kunnen wij u ook hierin van dienst zijn. Wij stellen direct een professioneel ontwerp op en zullen zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw luchtwegen weer probleemvrij te maken. Neem direct contact op voor meer informatie.