Onze diensten

Rentema Adviesbureau Installatietechniek is al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van adviezen, tekenwerkzaamheden, berekeningen, calculaties, legionellapreventie en bouwaanvragen. Door onze vakkundigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, weten een groot aantal installatiebedrijven onze organisatie inmiddels te vinden voor allerlei verwarmingsapparatuur, sanitairinstallaties en elektrotechnische systemen.

Advies

Advieswerk

Wij zijn in staat om onze klanten te voorzien van deskundig advies. Zo kunnen wij u tijdens de bouw en installatie optimaal adviseren over een breed aantal zaken.

Tekenen

Tekenwerk

Voor allerlei soorten installaties maken wij verschillende installatietekeningen. Voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw kunt u van ons hoogwaardig tekenwerk verwachten.

Berekenen

Berekenen

Onze specialisten verzorgen nauwkeurige en betrouwbare berekeningen voor diverse installaties. Met geavanceerde software kunnen wij allerlei zaken tot in detail berekenen.

Calculaties

Calculeren

Met betrouwbare calculaties kunnen wij er voor zorgen dat u vooraf exact op de hoogte bent van de kosten en opbrengsten van verschillende soorten installaties en leidingwerken.

Legionellapreventie

Legionellapreventie

Om legionella te voorkomen kunnen wij precies uitzoeken wat daarvoor nodig is. Voor een veilige installatie en schoon leidingwater is legionellapreventie een essentieel onderdeel.

Bouwaanvraag

Bouwaanvraagberekeningen

Voor de aanvraag van een bouwaanvraag zijn doorgaans diverse berekeningen nodig. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van de benodigde bouwaanvraagberekeningen.