Technisch tekenaar

Tekenaars met jarenlange ervaring

Moet er een sanitaire installatie worden bijgesteld in uw woning? Of bent u een nieuwe woning aan het bouwen maar moet de verwarming nog geregeld worden? Misschien bent u op zoek naar een goede warmtepomp of een brandalarmsysteem? Welkom bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek, waar wij u kunnen helpen met al deze wensen en nog veel meer. Wij beschikken over een fantastisch technisch tekenaar, die uw wensen kan omzetten in werkelijkheid. De tekenaar die wij in dienst hebben heeft al vele jaren ervaring en heeft dus al vele projecten tot een zeer succesvol einde getekend. Daarnaast kunt u uiteraard ook ander soort bouwkundig advies inwinnen bij ons bureau.

Tekening op basis van uw wensen

Wij zijn een uiterst klantvriendelijk bedrijf en daar zijn wij ook op ingericht. Uw wens staat centraal en uw feedback is van groot belang voor de kwaliteit van onze diensten. Voordat wij direct langskomen om allerlei installaties te monteren, houden wij het liefst eerst een kennismakingsgesprek. U kunt ons dan vertellen over uw wensen en verwachtingen op bouwkundig gebied en onze tekenaar zal deze wensen omzetten in een nette tekening en een professioneel bouwplan. Zo zet de bouwkundig tekenaar direct de eerste stap waarop het project wordt gebaseerd. Als we het eens worden over dit plan, dan kunnen we aan de slag en zullen we geen vervelende verassingen tegenkomen.

Tekeningen en nog heel veel meer

Onze tekenaar heeft al veel ervaring en heeft bovendien de juiste opleidingen genoten in het basis en hoger beroepsonderwijs. Zo is hij een uitstekend voorbeeld van de professionaliteit en de kwaliteit die ons personeel kan leveren. Ook op andere gebieden kunnen wij u bouwkundig helpen. Zo kunnen wij langskomen voor een inspectie en advies geven over uw woning. Ook hebben wij naast een bouwkundig tekenaar een aantal mensen in deinst die uw technische berekeningen kunnen doen. Om contact op te nemen met ons bouwkundig tekenaar of een andere medewerker, vult u het contactformulier in.