Transmissieberekening

Zorg voor een aanzienlijke kostenbesparing

Een goed klimaat is belangrijk in een gebouw. Of dit nou uw huis of kantoor is. Een goede verwarming is ook belangrijk maar dit mag natuurlijk geen grote kosten met zich mee brengen. Bij de transmissieberekening wordt berekend hoe de ketel of warmtepomp op de hoogst mogelijke rendabele stand kan draaien zonder dat dit grote kosten met zich mee brengen. De transmissieberekening kan dus zorgen voor kostenbesparing.

Laat deze berekening uitvoeren

U kunt doormiddel van de transmissieberekening zien hoeveel warmte een gebouw nodig heeft om op de gewenste temperatuur te blijven. Een warmteverliesberekening en een transmissieberekening zijn hetzelfde. Er wordt bij beide gemeten wanneer er bij bepaalde temperaturen warmte transport plaatsvindt van binnen naar buiten. Door de resultaten die uit deze berekening komen kunt u dus precies zien wanneer dit wel zo is en wanneer niet. Als u hier op in gaat spelen kunt u besparen op de kosten voor de verwarming.

Wij gaan secuur te werk

Wij gaan altijd secuur te werk bij het uitvoeren van de transmissieberekening. Het is van belang dat deze op de juiste manier uitgevoerd wordt. Wij beschikken over de juiste programma’s en kennis om deze transmissieberekening juist uit te voeren.

Gespecialiseerd in installatietechniek

Wij zijn gespecialiseerd in installatietechniek en hebben ons gericht op verschillende diensten die we uitvoeren.

  • We maken technische berekeningen.
  • We maken calculaties.
  • We geven advies.
  • We houden inspecties.
  • We engineeren en tekenen technische ontwerpen.

Voor deze diensten kunt u ons inschakelen. Ook voor andere vragen of adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen. We zullen u altijd zo goed mogelijk te woord staan. We zijn er van overtuigd dat we de beste resultaten neerzetten wanneer we met u in gesprek gaan over wat u verwacht en hoe dit er uit moet komen te zien. Door samen goed te communiceren kunnen we het beste bij ons naar boven halen, precies zoals u dat graag wilt.