Wie zijn wij

Kennismaking

Rentema Adviesbureau Installatietechniek is opgericht op 1 januari 1999 met een kantoor in Didam. Het bureau kende bij de oprichting twee medewerkers: de oprichter, de heer A.F. Rentema, en de heer Struker. Het bureau was met name georiƫnteerd op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Door de economische ontwikkelingen die een toename van opdrachtgevers tot gevolg had, was uitbreiding noodzakelijk. Per 1 januari 2001 werd de organisatie uitgebreid tot drie medewerkers. Hierdoor werd de huisvesting te krap en was verhuizing noodzakelijk. Het bedrijf verhuisde naar Bieslook 4b, de huidige locatie in Didam. Om opdrachtgevers een complete dienst te kunnen leveren heeft Rentema Adviesbureau Installatietechniek zich ontwikkeld op het gebied van W- en E- installaties.

Organisatie

Inmiddels kent de huidige organisatie zes medewerkers in vast dienstverband en twee oproepkrachten. Een andere positieve ontwikkeling die recent heeft plaatsgevonden, is, dat Rentema Adviesbureau Installatietechniek ook actief is in het noorden van het land. Door zowel te opereren vanuit het noorden en oosten van het land is Rentema Adviesbureau Installatietechniek in staat landelijk zijn opdrachtgevers beter van dienst te zijn.

Medewerkers

De medewerkers van Rentema Adviesbureau Installatietechniek zijn jong en enthousiast, met een goede opleiding in middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Het bijzondere van ons bureau is dat alle medewerkers minimaal vijf jaar praktijkervaring hebben. Wat zij adviseren, is met zekerheid ook praktisch uitvoerbaar. De medewerkers van ons bureau hebben een no- nonsens mentaliteit. Zij staan voor kwaliteit die gebaseerd is op betrouwbaarheid. Ons motto is dan ook: doen wat je zegt, zeg wat je doet. Andere kwaliteiten zijn: het meedenken met de uitdagingen van de klanten en het geven van goede adviezen en verschillende opties, waarbij wij de toekomst niet uit het oog verliezen.